Döntetlen a tavalyi bajnok ellen

Mindkét csapatnak égetően szüksége lett volna a három pontra, mivel a tabella hátsó régiójában tanyázik a Söpte Se és az Újperinti csapat is.

Söpte SE – Újperinti SE 2-2  (0-0). – Söpte, 50 néző, vezette: Mónos J.

Söpte Se: Sándor, Varga A.,Nyul J.,Varga Cs.,Szakács N.,Kovács E., Kiss B., Horváth Sz.,Horváth L. (Pergel ), Tóth P. (Palkovics)

Újperinti Se: Janzsó (Tóth B.), Varga, Mészáros, Török, Nardai, Vas, Windisch, Lakner, Büki (Csókás), Nagy G. (Hegedüs)

Mindkét csapatnak égetően szüksége lett volna a három pontra, mivel a tabella hátsó régiójában tanyázik a Söpte Se is és a tavalyi bajnok az alaposan átalakított Újperinti csapat is. Ennek megfelelően az első félidőben mindkét csapat nyiltsisakos támadójátékkal rukkolt elő, a félidő legnagyobb helyzete a hazaiak előtt adódott, Kovács Erik ziccere azonban kimaradt. A második félidő elején hazai szögletrúgást követően Varga András remekült fejelt a kapuba (52′ 1-0).  A vendégek Windisch Csaba lövésével egyenlítettek (67′ 1-1). Kovács Erik buktatásáért megítélt büntetőt Varga Csaba magabiztosan értékesítette (72′ 2-1). A 79.percben egy vendégszögletet követően az elbámészkodó hazai védők mellett ismét Windisch Csaba volt eredményes. A hátralévő bő tíz percet meghajtotta a hazai csapat, de a lehetőségek sajnos kimaradtak.

Hajtós, izgalmas mérkőzésen szimpatikus és kultúrált csapat ellen igazságos eredmény született.

Ifi: Söpte Se – Újperinti Se 4-6

 

Oldalak
Támogatók

Önkormányzat Söpte
Barátság MTSZ Söpte
Söpte Söröző
Marketfa 2011 Kft
Sopron Bank ZRT
Ciklámen Fagyizó Söpte
Fyrex Kft
KRURIS KFT